Over Filmmarathon met lunch

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. Deze activiteit werd geannuleerd
  01 apr t/m 17 sep

  DAVIDSFONDS IEPER FIETSZOEKTOCHT 2024

  recreatieve fietszoektocht met 20 'algemene' vragen en 10 fotovragen - afstand +/- 30 km
 2. 04 mei

  cello ligconcert - Seraphine Stragier

  “Een ligconcert meemaken is als ondergedompeld worden in een warm klankenbad van muzikale pareltjes ontrafeld en vertolkt op cello, harp ...
 3. 25 mei
  inIeper

  Quiz - 'De Tafel van Vier'

  Wil je je kennis eens testen, dan is de 'Tafel van Vier'-quiz op uw lijf geschreven! ploegen van telkens vier man nemen het tegen elkaar ...
 4. 16 aug

  Dzvinha - Oekraïens koor

  Op vrijdag 16 augustus om 20 uur geeft het Oekraïense dameskoor Dzvinha een gratis concert in de Sint-Pieterskerk te Ieper.
Toon alle activiteiten
24 mrt
Ieper - CC 't Perron

Filmmarathon met lunch

Filmfans! Een hele dag filmparels op het grote scherm zien en pauzeren met eten en drank. Wat wil je nog meer? Breng je luie zondag door in de knusse zetels van CC Het Perron en laat je een dag lang verwennen met steengoede films. We stillen niet alleen je filmhonger, maar schotelen we je tevens een heerlijke lunch voor. Een ervaring, een totaalbeleving en vooral niet te missen! 

Inschrijven voor deze muzikale vertelavond kan door dit formulier in te vullen. Je krijgt via mail een bevestiging van je inschrijving.  De inschrijving is pas definitief na overschrijving van 35 euro (leden Davidsfonds) en 40 euro (niet-leden) per ingeschreven persoon op rekening BE20 7383 2915 3556 van Davidsfonds Ieper met vermelding 'Fimmarathon'.

zondag 24 maart 2024 van 09:30 uur tot 18:00 uur

Filmmarathon met lunch. Inschrijven kan via onderstaande link: bit.ly/Filmmarathon

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

leden: €35

niet-leden: €40

Labels: FilmDagevenementActiviteitOntmoeting met receptiefilm