Over DAVIDSFONDS IEPER FIETSZOEKTOCHT 2024

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. Deze activiteit werd geannuleerd
  01 apr t/m 17 sep

  DAVIDSFONDS IEPER FIETSZOEKTOCHT 2024

  recreatieve fietszoektocht met 20 'algemene' vragen en 10 fotovragen - afstand +/- 30 km
 2. 04 mei

  cello ligconcert - Seraphine Stragier

  “Een ligconcert meemaken is als ondergedompeld worden in een warm klankenbad van muzikale pareltjes ontrafeld en vertolkt op cello, harp ...
 3. 25 mei
  inIeper

  Quiz - 'De Tafel van Vier'

  Wil je je kennis eens testen, dan is de 'Tafel van Vier'-quiz op uw lijf geschreven! ploegen van telkens vier man nemen het tegen elkaar ...
 4. 16 aug

  Dzvinha - Oekraïens koor

  Op vrijdag 16 augustus om 20 uur geeft het Oekraïense dameskoor Dzvinha een gratis concert in de Sint-Pieterskerk te Ieper.
Toon alle activiteiten
01 apr t/m 17 sep

DAVIDSFONDS IEPER FIETSZOEKTOCHT 2024

recreatieve fietszoektocht met 20 'algemene' vragen en 10 fotovragen - afstand +/- 30 km

Van maandag 1 april 2024 om 08:00 uur t/m dinsdag 17 september 2024 om 23:59 uur

Davidsfonds Ieper organiseert dit jaar voor het eerst een fietszoektocht. We fietsen in de omgeving van Ieper langs verkeersarme wegen met adembenemende uitzichten op de omgeving. Op deze manier kunnen we genieten van het uitzicht op diverse landschappen.
Deze fietszoektocht is 30 kilometer lang. We raden aan om de zoektocht langzaam te fietsen om optimaal te genieten van alle details onderweg, opmerkzaam te zijn voor de omgeving en het veilig te houden in het verkeer. In totaal zijn er 20 algemene vragen en 10 fotovragen. Alle info (reglement, routebeschrijving, vragen en antwoordformulier) kan je afhalen tijdens de openingsuren van de Toeristische Dienst op de Grote Markt. De fietszoektocht begint onmiddellijk bij de Toeristische Dienst en eindigt daar ook. Deelnameprijs is €8 (incl. 1 ijsje bij Hemelryck, Menenstraat). De fietszoektocht loopt van 1 juni tot en met 17 september. We wensen iedereen alle succes toe!

Inschrijven

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Labels: Ontspanning & OntmoetenActiviteitFietstochtzoektocht